Promovare prin fotografie


Calatorind in lung si-n latul tarii, impins de curiozitate si spirit de aventura, am descoperit minunata arta fotografica de natura si peisaj. De multe ori am impresia ca a fost invers, fotografia m-a descoperit pe mine, fiind ca o chemare de a imortaliza o clipa din viata.

Astfel am devenit un calator pasionat de fotografie dar si un fotograf pasionat de calatorie.

In calatoriile mele am intalnit oameni deosebiti atat gazde cat si oaspeti. Cateodata aceasta relatie gazda-oaspete functioneaza bine iar altadata mai putin bine. Cert e ca pentru oaspeti prima impresie e intotdeauna cea mai importanta. Importanta primei impresii e de cele mai multe ori neglijata de catre gazde si va spun asta din propria experienta. Desi lucrurile s-au dovedit de cele mai multe ori de a fi mai bune pana la urma, amprenta acelei prime impresii, nu tocmai pozitiva, mi-a ramas intimparita in minte lipindu-se de locul respectiv.

Azi de cele mai multe ori prima impresie incepe online: un site oficial, un portal pentru cazare sau o aplicatie de mobil. Acest mediu ne vorbeste in primul rand prin imagini fiind unul dintre factorii determinanti in decizia clientului. Si aici intervin eu, sau mai bine zis fotografiile mele. Acestea va pot schimba imaginea oferind potentialilor clienti o prima impresie impresionanta care mai apoi sa se transforme intr-o experienta de neuitat – aici interveniti Dvs. – oferind servicii pe masura.

Mai concret va pot pune la dispozitie urmatoarele servcii:

Fotografie de interior-exterior a unitatii propriu-zisa

Fotografie a obiectivelor turstice din jur pentru a oferi o imagine de amsablu a pozitionarii unitatii.

Tur virtual 360

Asadar va surade idea unei colaborari? Sau doriti mai multe informatii?

Haideti sa discutam!


Intre timp iata cateva exemple de colaborari reusite:

Traditional Casa Experience

Complexul Traditional Casa Experience este un complex de case tradiționale recondiţionate, un loc frumos și liniștit, situat pe deal, în satul Roşia. Veţi fi fermecaţi de locaţia sa, pe coama unui deal, de unde privirea cuprinde o bună parte din Munţii Apuseni, şi de unde puteţi fi martorii unor apusuri de soare speciale.


Pensiunea Apuseni Wild

Pensiunea Apuseni Wild se află în Remeţi, pe Valea Iadului judeţul Bihor. Pensiunea este aşezată la poalele muntelui, sub o stâncă solitară. Zona este una deosebit de frumoasă. Terasa si camerele oferă o panoramă splendidă asupra văii Iadului care este una dintre cele mai pitoresti văi in Apuseni, presarata cu numeroase formatiuni carstice si peisaje montane salbatice.